Pronađi članak:

7. 11. 2022.

Apple vredi koliko Google, Amazon i Meta zajednoSvima je jasno da je globalna ekonomija u padu, i da je to pogodilo skoro svaku tehnološku kompanija na ovaj ili onaj način i otkinulo im deo prihoda. Primera radi Meta, koja u svom vlasništvu ima Facebook, Instagram i WhatsApp ima ozbiljan pad prihoda, tačnije 677 milijardi dolara ove godine, što znači da je od kompanije koja je bila blizu vrednosti od 1 biliona dolara vredi „samo“ 240 milijardi dolara.Apple je nedavno objavio finansijski izveštaj o svojim zaradama, i uprkos padu ova kompanija vredi kao pomenuta tri tehnološka giganta. Apple zvanično vredi 2,307 biliona dolara, Alphabet 1,126 biliona, Amazon oko 940 milijardi, a Meta 240 milijardi dolara. Kad sve to saberete, Apple je i dalje u prednosti za milion dolara.Kako Apple nezaustavljivo raste?


Za razliku od drugih kompanija, Apple ima svoj ritam kojeg se drži godinama, a ovde pre svega mislimo na jedan od glavnih izvora prihoda ove kompanije, koji dobrim delom nije ušao u kvartalni izveštaj - iPhone. Ne treba zaboraviti Mac računare, iPad tablete, ali ni ceo ekosistem, i AppStore od kojeg Apple generiše velike količine novca.

Globalni finansijski izveštaji stižu, i u većini možete da vidite da je top 7 PC brendova sa liste zabeležilo padove, dok Apple i dalje raste.Još zanimljivih aplikacija možete pronaći u našoj galeriji. Još zanimljivih Cydia dodataka možete pronaći u našoj galeriji.

Saznajte sve o novim Apple proizvodima:

Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook i Twitter mrežama.

izvor: benchmark.rs

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: