Pronađi članak:

16. 11. 2022.

iPhone 14 kamera: Fenomenalni Action ModeApple iPhone 14 je lansiran u septembru sa posebnim akcentom poboljšanja ugrađenog sistema kamera Kompanija je predstavila novu “Action Mode” funkciju koja stiže sa poboljšanom stabilizacijom. Mnogi nisu svesni koliko je ova funkcija korisna prilikom snimanja akcionih video klipova, pa je Apple danas podelio novi snimak sa iPhone-a, naglašavajući sposobnosti videoografije akcionog režima na iPhone 14 modelu. Mogućnosti akcionog režima prikazane u četiri različita testa su najmanje što možemo reći – impresivne!

U opisu video klipa stoji sledeće: „Testiranje stabilizacije Akcionog režima sa ekstremnim kamerama na iPhone 14 Pro. Kao što se može videti na video snimku, iPhone 14 je prošao kroz različite faze koje su testirale njegove mogućnosti stabilizacije.”

Bez svake sumnje, akcioni režim na iPhone 14 telefonu radi izuzetno dobro. Da li se vozite skejtbordom nizbrdo, skačete na trampolini, izvodite akrobacije biciklom ili trčite po zidu, tek akcioni režim može da vas isprati u svakoj situaciji, kao da koristite gimbal.Nema sumnje da iPhone 14 pravi jedan od najboljih video snimaka na pametnom telefonu, a stabilizacija je jedan od ključnih elemenata koji to omogućavaju. Apple je takođe predstavio poboljšani Cinematic Mode sa serijom iPhone 14 koji snima video u 4K rezoluciji. Ove godine, Apple je poprilično unapredio svoju kameru sa 12MP na 48MP, omogućavajući iPhone 14 Pro modelima da snime više detalja na fotografiji.

Kako vam se dopada novi “Shot on iPhone” video snimak koji prikazuje akcioni režim u realnom radu? Pišite nam u komentarima.

Još zanimljivih aplikacija možete pronaći u našoj galeriji. Još zanimljivih Cydia dodataka možete pronaći u našoj galeriji.

Saznajte sve o novim Apple proizvodima:

Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook i Twitter mrežama.

izvor: benchmark.rs

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: