Pronađi članak:

31. 12. 2022.

Aplikacija Waze upozorava vozače na ulice sa istorijom sudara



Aplikacija Waze je dobila još jednu veoma korisnu funkciju koja će povećati bezbednost učesnika u saobraćaju.

Waze je jedna od navigacionih aplikacija koje mnogi preferiraju zbog informacija o uslovima na putu i eventualnim saobraćajnim nezgodama, a sada je u fazi testiranja još jedna veoma korisna funkcija koja upozorava korisnike na puteve na kojima je zabeležen veliki broj nesreća. Ove informacije se prikupljaju na osnovu podataka Waze zajednice.



Beta verzija aplikacije Waze upozorava na okolne puteve koji su visoko rizični kada je reč o saobraćajnim nesrećama, a označava ih crvenom bojom na mapi. Međutim, Geektime piše da ih aplikacija neće označavati ukoliko korisnik često koristi ove puteve, nego prikazuje samo jednu pop-up notifikaciju o opasnim putevima oko njega kako bi bio oprezniji, ali da se izbegne napetost.

Funkcija je trenutno u beti, ali uskoro će stići do svih korisnika Wazea. Oni koji je ne budu želeli, imaće opciju gašenja u sekciji podešavanja obaveštenja.

Ovo je jedna od novih funkcija koje je Waze dobio otkako je aplikacija pod kontrolom grupe koja nadgleda i Google Maps.

Waye možete preuzeti besplatno odavde:




Još zanimljivih aplikacija možete pronaći u našoj galeriji. Još zanimljivih Cydia dodataka možete pronaći u našoj galeriji.

Saznajte sve o novim Apple proizvodima:

Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook i Twitter mrežama.

izvor: itvesti

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: