Pronađi članak:

24. 2. 2023.

Video pozivi na WhatsApp-u za iOS dobijaju PiP opcijuFunkcija "slika-u-slici" (picture-in-picture) već duže vreme imaju mnoge aplikacije, a sada je konačno dobijaju i video pozivi u WhatsApp aplikaciji za iOS. Kako prenosi 9to5Mac, reč je o funkciji koju su beta korisnici imali priliku da testiraju još u decembru prošle godine.

Naime, funkcija "slika-u-slici" omogućava korisnicima iPhone-a da tokom video poziva otvore i koriste neku drugu aplikaciju, baš kao što je to slučaj na FaceTime-u. Kako bi je mogli koristiti, potrebno je ažurirati WhatsApp za iOS na najnoviju verziju 23.3.77.Ažuriranje WhatsApp-a za iOS donosi još neke novitete, poput mogućnosti dodavanja opisa pri slanju dokumenata, više opcija kod postavljanja teme grupnih razgovora i mogućnost izrade personalizovanih avatara koji se mogu koristiti kao nalepnice ili profilna fotografija.

Podsećamo da je WhatsApp početkom meseca dobio mnoštvo novih funkcija. Na primer, korisnici uz običan, tekstualni status mogu postaviti i onaj glasovni, a na statuse svojih prijatelja mogu odgovarati emojijima.

Još zanimljivih aplikacija možete pronaći u našoj galeriji. Još zanimljivih Cydia dodataka možete pronaći u našoj galeriji.

Saznajte sve o novim Apple proizvodima:

Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook i Twitter mrežama.

izvor: itvesti

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: