Pronađi članak:

6. 3. 2023.

iPhone 14 Pro dobio GLOMO nagradu za najbolji smartphoneNa Mobile World Congressu održanom u Barseloni dodeljene su GLOMO (Global Mobile Awards) nagrade u različitim kategorijama.

Među dobitnicima su kompanija Apple, TCL i Motorola, a svake godine se nagrade dodeljuju u nekoliko različitih kategorija uključujući Mobile Technologies, Digital Everything, Devices, Tech4Good i Government Leadership. U kategoriji Devices, nagrada Best Smartphone (najbolji smartphone) pripala je Apple-ovom iPhoneu 14 Pro, a kandidati su bili još Google Pixel 7 Pro, Nothing Phone (1), Samsung Galaxy Z Flip4 i Galaxy Z Fold4.U kategoriji Disruptive Device Innovation također je pobijedio Apple zahvaljujući svojoj satelitskoj funkciji Emergency SOS, koja je debitovala predstavljanjem iPhone-a 14. Ova funkcija se može koristiti za komunikaciju u hitnim slučajevima bez potrebe za posebnim hardverom i već je spasila živote nekoliko osoba.

Još zanimljivih aplikacija možete pronaći u našoj galeriji. Još zanimljivih Cydia dodataka možete pronaći u našoj galeriji.

Saznajte sve o novim Apple proizvodima:

Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook i Twitter mrežama.

izvor: itvesti

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: