Pronađi članak:

1. 4. 2023.

Apple najavio WWDC 2023 događaj na kome će predstaviti iOS 17 i ostale novineApple je najavio da će svoj događaj WWDC 2023 održati 5. juna, na kojem će najaviti nove nadogradnje za iPhone, iPad, Mac, Apple Watch i još mnogo toga.

Kao i prethodnih godina, WWDC 2023 će biti online događaj, što znači da će svi zainteresovani moći da prate konferenciju iz udobnosti svog doma. Osim toga, Apple će omogućiti pristup i Swift Student Challenges takmičenju, koje je namenjeno studentima koji se bave programiranjem.Što se tiče noviteta koje možemo očekivati od WWDC-a 2023, Apple će najaviti svoj dugoočekivani iOS 17, watchOS 10, macOS 14 i tvOS 17 za developere. Osim toga, Apple bi mogao da najavi i neke nove hardverske proizvode. Prošle godine je najavljena redizajnirana M2 MacBook Air verzija, a ove godine očekujemo da će Apple predstaviti AR Headset, 15-inčni MacBook Air, kao i novi Mac Pro. Međutim, za sada nije objavljeno kada će tačno biti dostupni.

Svi zainteresovani će moći da prate više od 200 sesija, na kojima će imati priliku da nauče najnovije tehnologije i alate za razvijanje aplikacija za Apple uređaje. Sesije pokrivaju širok spektar tema, uključujući dizajn, razvoj, marketing i distribuciju aplikacija. Takođe, biće organizovane i brojne radionice na kojima će developeri moći da dobiju jedan-na-jedan pomoć i savete od Apple inženjera.

WWDC 2023 nije samo namenjen developerima, već i svim ljubiteljima Apple-a koji žele da saznaju više o predstojećim proizvodima i softveru. Tokom događaja, očekuje se da će Apple predstaviti najnovije inovacije i dati učesnicima uvid u ono što dolazi u budućnosti. Bez obzira da li ste developer ili samo želite da saznate više o Apple proizvodima, ovaj događaj će biti prilika da se upoznate sa najnovijim trendovima i tehnologijama u oblasti programiranja.Još zanimljivih aplikacija možete pronaći u našoj galeriji. Još zanimljivih Cydia dodataka možete pronaći u našoj galeriji.

Saznajte sve o novim Apple proizvodima:

Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook i Twitter mrežama.

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: