Pronađi članak:

23. 5. 2023.

Zvanična ChatGPT aplikacija za iPhone dostupna u App Store-uOpenAI je zvanično lansirao samostalnu aplikaciju ChatGPT za iOS korisnike, koja je besplatna za preuzimanje i korišćenje. Ova aplikacija olakšava komunikaciju sa ChatGPT botom dok ste u pokretu i uključuje nekoliko zanimljivih funkcija.

OpenAI lansira samostalnu aplikaciju ChatGPT za iOS, a uskoro će biti dostupna i verzija za Android. Na primer, aplikacija podržava unos glasom, koji je pokretan kompanijinim open-source modelom za prepoznavanje govora pod nazivom Whisper. Takođe sinhronizuje istoriju vaših razgovora sa web verzijom ChatGPT-a i drugim uređajima, sve dok ste prijavljeni na svoj nalog.

Naravno, pretplatnici na ChatGPT Plus imaju pristup unapređenoj verziji GPT-4, ranom pristupu novim funkcijama koje mogu biti uvedene u budućnosti i bržim vremenima odziva.

Trenutno, samo korisnici iOS-a verzije 16.1 mogu preuzeti aplikaciju sa App Store-a u Sjedinjenim Američkim Državama, ali uskoro bi trebalo da postane dostupna i u drugim zemljama. Isto važi i za korisnike Android-a.
Još zanimljivih aplikacija možete pronaći u našoj galeriji. Još zanimljivih Cydia dodataka možete pronaći u našoj galeriji.

Saznajte sve o novim Apple proizvodima:

Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook i Twitter mrežama.

izvor:
itvesti

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: