Pronađi članak:

24. 5. 2023.

Apple objavio iOS 16.5 nadogradnju



U iščekivanju nadolazeće Worldwide Developers Conference (WWDC) konferencije, Apple je iznenadio korisnike novim paketom značajnih ažuriranja operativnih sistema. Tehnološki gigant je lansirao iOS 16.5, iPadOS 16.5 i macOS 13.4, koji donose uzbudljive funkcionalnosti za sportske entuzijaste. Posebno je značajno to što sva tri ažuriranja uvode posekciju Apple News posvećenu isključivo sportu, omogućavajući korisnicima da budu informisani o rangiranju, rezultatima i uzbudljivim pričama, bez potrebe da pretražuju nepovezane članke.

Da bi dodatno unapredili iskustvo gledanja sportskih događaja, korisnici Apple TV 4K sada mogu uživati u Multiview funkcionalnosti unutar TV aplikacije. Ovo inovativno dodavanje omogućava korisnicima da istovremeno strimuju do četiri sportska događaja. Međutim, još uvek nije sigurno da li će ova funkcionalnost podržavati usluge trećih strana.



Iako ove nove funkcionalnosti privlače pažnju, i druge poboljšanja su takođe vredna pomena. Ažuriranja uključuju razna rešenja za probleme kao što su CarPlay i Spotlight na iOS-u, kao i sinhronizacija Screen Time na više platformi.

Glasine sugerišu da ažuriranja operativnih sistema od strane Apple-a daleko nisu gotova. Izvori ukazuju na to da se iOS 16.6 trenutno testira u privatnom režimu i čak može ponuditi javni beta test u bliskoj budućnosti. Kako Apple polako privodi kraju rad na trenutnom softveru, jasno je da se kompanija priprema da donese značajna ažuriranja ovog jeseni.

Sa najnovijim ažuriranjima operativnih sistema, Apple nastavlja da zadovoljava različite interese svoje korisničke baze. Kompanija je nedavno predstavila ogromnu listu ažuriranja fokusiranih na pristupačnost na svojim operativnim sistemima. Dok korisnici s nestrpljenjem očekuju buduća otkrića, posvećenost Apple-a raznovrsnim ažuriranjima ostaje neupitna.



Još zanimljivih aplikacija možete pronaći u našoj galeriji. Još zanimljivih Cydia dodataka možete pronaći u našoj galeriji.

Saznajte sve o novim Apple proizvodima:

Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook i Twitter mrežama.

izvor: itvesti

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: