Pronađi članak:

8. 8. 2023.

Otkriven datum lansiranja i prodaje Apple iPhone 15 serijeApple će najverovatnije predstaviti iPhone 15 na događaju koji se očekuje u septembru. Prema informacijama iz Bloomberg-ovog "Power On" biltena, datum lansiranja iPhone 15 će biti 13. septembar, mada postoji mogućnost da se lansiranje desi dan ranije, 12. septembra. Inače, Apple obično lansira svoje proizvode drugog utorka u mesecu.

Prodaja iPhone 15 će najverovatnije početi 22. septembra, čime će kompanija imati nedelju dana da registruje prodaju iPhone 15 u poslovnom četvrtom kvartalu koji se završava u septembru. Prema prošlonedeljnim izveštajima, Apple je priznao da tržište pametnih telefona usporava. Kompanija je izvestila o opadanju prodaje u poslednjih nekoliko kvartala u Sjedinjenim Državama. To predstavlja izazov za novu generaciju iPhone-a koja treba da se pojavi za nekoliko nedelja.Prodaja iPhone 15 serije će biti testirana tokom prazničnog kvartala koji traje od oktobra do novembra. Poslednje tri generacije iPhone-a su imale slabu prodaju ubrzo nakon lansiranja zbog različitih faktora poput trgovinskih tenzija između SAD i Kine, pandemije COVID-19 i ograničenja u lancu snabdevanja. Očekuje se da će ovogodišnja iPhone 15 serija imati značajna unapređenja u odnosu na iPhone 11, pa možemo očekivati bolje performanse novih telefona.

Do sada su procurele brojne informacije o iPhone 15 seriji. Očekuje se da će se curenje informacija i glasine pojačati u narednim nedeljama kako se približava zvanično lansiranje.Još zanimljivih aplikacija možete pronaći u našoj galeriji. Još zanimljivih Cydia dodataka možete pronaći u našoj galeriji.

Saznajte sve o novim Apple proizvodima:

Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook i Twitter mrežama.

izvor: itvesti

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: