Pronađi članak:

1. 8. 2023.

WhatsApp sada omogućava slanje video porukaWhatsApp konačno podržava slanje i primanje video poruka. Ove poruke mogu trajati do 60 sekundi i zaštićene su end-to-end enkripcijom koju pruža WhatsApp.

Slanje video poruka namerno je osmišljeno tako da bude slično kao slanje glasovnih poruka, kako ne bi bilo potrebno učenje novih koraka. Ikona koja je ranije bila namenjena za glasovne poruke sada se koristi za prelazak u režim video poruka. Tada jednostavno držite dugme i snimate kao što biste radili sa glasovnim porukama, a kada pustite dugme, poruka se šalje. Takođe možete prevući prstom prema gore da biste zaključali i snimili video bez potrebe da držite dugme pritisnutim - opet, kao i kod glasovnih poruka.

Video poruke automatski se puštaju bez zvuka kada ih otvorite u chatu, a kucanje na video dok se reprodukuje omogućiće vam da uključite zvuk. Video poruke se sada postepeno uvode i biće dostupne svim korisnicima WhatsApp-a "u narednim nedeljama".

Još zanimljivih aplikacija možete pronaći u našoj galeriji. Još zanimljivih Cydia dodataka možete pronaći u našoj galeriji.

Saznajte sve o novim Apple proizvodima:

Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook i Twitter mrežama.

izvor: itvesti

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: