Pronađi članak:

13. 3. 2015.

Od sada zvanično svi, a ne samo Apple programeri, mogu da testiraju beta iOS



Apple je po porvi put omogućio običnim korisnicima da testiraju novi iOS beta. Pokrenuta je stranica preko koje svi zainteresovani korisnici iPhona mogu da se prijave za testiranje iOS-a 8.3 pre nego što izađe za javnost kasnije u toku godine.

Očigledno da je odziv bio dobar prilikom testiranja OS X-a na desktopu pa su odlučili da prošire program i na iOS.



Beta iOS verzije su do sada bile rezervisane samo za programere.

Kada se ulogujete (preko ove adrese) i prijavite svoj iPhone pojaviće vam se iOS sekcija. Tu je potrebno da pratite uputstva i instalirate paket koji očisti uređaj za beta softver. Pošto se to obavi, moći ćete da instlairate iOS 8.3 preko Software Update iz Settings. On donosi nove emoji ikonice, nove jezike za Siri, podršku za CarPlay, poboljšan pristup Google servisima i još neke ispravke bagova.

Imajte na umu da je ovo beta verzija i da je sigurno bagovita i da ćete kada izgustirate iOS 8.3 moći da vratite samo iOS 8.2 odnosno jedinu aktivnu verziju. Ona kao što znate ne može da se jailbreakuje!

Uspešnost prijave na program je podeljena pošto neki korisnici javljaju da su instalirali iOS 8.3 dok neki uopšte ne mogu da pristupe stranici za prijavu. Nije poznato po kom principu je Apple dozvolio prijave i da li postoji ograničen broj.

Prijavu možete obaviti na adresi ispod. Ako uspete, javite nam u komentarima:


Pogledajte šta nam sve donose najnoviji Apple poroizvodi:



Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite na Twitter-u i dodajte u svoje krugove na Google+ mreži.

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: