Pronađi članak:

14. 4. 2015.

Cuoria: Odličan besplatan dodatak za brzo odgovaranje i sastavljanje poruka [CYDIA]



Od kako je biteSMS rekao svoje zadnje zbogom mnogi korisnici jailbreakovanih iUređaja bili su u potrazi za tweakom koji će ponuditi dobro rešenje za funkciju brzog odgovora, odnosno brzog sastavljanja poruka.

Nakon što je proveo dosta vremena u fazi beta testiranja novi Cuoria tweak je sada konačno dostupan na Cydiji i odlično rešava pomenuti problem.



Dodatak je spreman za rad odmah po instalaciji, kada dobijete baner za brzi odgovor na poruku sve što treba učiniti je prstom po njemu povući kad dole. Prikazaće vam se poboljšano okruženje za brzi odgovor koje daje uvid u celu konverzaciju koja je u toku. Da bi iz bilo kog dela iOS-a brzo pristupili sastavljanju poruke potrebno je da Cuoria dodatku odredite unikatni Activator gest.

To se određuje putem Cuoria odjeljka u Settings aplikaciji gde, osim ovoga, možete tweak ugasiti, odabrati jednu od tri teme za balončiće poruka, ili čak napraviti ličnu temu.

Iako je Couria dosta daleko od svega što je nekad nudio biteSMS, izvlači ga činjenica da je stabilan i besplatan, što je dovoljno da privuče korisnike koje žele dodatnu funkcionalnost za poruke na svom iPhoneu.



Još zanimljivih Cydia dodataka možete pronaći u našoj galeriji.

Pogledajte šta nam sve donose najnoviji Apple poroizvodi:


Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite na Twitter-u i dodajte u svoje krugove na Google+ mreži.

izvor: omizio

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: