Pronađi članak:

29. 4. 2017.

iPhone 8 će imati vertikalnu dvostruku kameru i Touch ID ugrađen u ekran



Iz dana u dan saznajemo sve više o izgledu i funkcijama najnovijeg Apple-ovog “čuda” koje sa nestrpljenjem očekujemo. Izašli su najnoviji nacrti i animacije i sa velikom sigurnošću možemo da tvrdimo da će novi iPhone izgledati upravo ovako.

Mnogo je pretpostavki, ali i istinitih informacija o iPhone-u 8 (ili kako ga već budu nazvali) čiji je izlazak zakazan za jesen. Vesti su se prošle nedelje širile internetom kao požar. Povod su bile prve slike koje će nam navodno otkloniti svaku sumnju po pitanju izgleda novog uređaja. Masa je bila razočarana konceptom, a najviše zabune je izazvala pretpostavka da je Touch ID postavljen na poleđini telefona.




Vesti da Apple ima problema da integriše čitač otisaka prstiju u ekran telefona su samo pogoršale situaciju. Pisali smo o tome zašto mislimo da se Touch ID neće nalaziti na poleđini telefona. Naše tvrdnje je potvrdio nacrt ispod, na kom je jasno stavljeno do znanja da će Touch ID ostati tamo gde je i bio, ali ugrađen u ekran.



Benjamin Geskin je ovu fotografiju podelio putem Twitter-a. On pravi skice prema informacijama koje dobija od svojih izvora iz sveta industrije. Ovog puta je kreirao izgled novog iPhone-a. Zanimljivo kod ove ilustracije je što možemo da imamo uvid i u unutrašnjost telefona, a ne samo spoljašnjost. Može se primetiti da će korisnici dobiti opciju bežičnog punjenja i wall-to-wall ekran koji je često spominjan u poslednjih godinu dana.



Neki portali čak prenose da će biti moguće puniti uređaj na do 5 metara udaljenosti. Što se kamera tiče, kao što smo mogli da vidimo i na prethodnim fotografijama, dobićemo vertikalnu dual kameru. Na slici ispod vidimo da će blic biti smešten između dva objektiva, dok mikrofon možete da pronađete odmah ispod toga. Vesti o OLED ekranima možemo uzeti zdravo za gotovo.



Ne možemo sa 100% pouzdanosti da tvrdimo da su ove fotografije i animacije istinite, jer sam uređaj može da odstupa od njih, ali možemo očekivati nešto što će biti 98-99% približno ovim fotografijama.

Još novosti u vezi iPhone-a 8 možete pronaći u našoj galeriji.

Pročitaj još:



Saznajte sve o novim Apple proizvodima:

Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite na Twitter-u i dodajte u svoje krugove na Google+ mreži.

izvor: imagazin

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: