Pronađi članak:

23. 8. 2017.

Novosti u iOS 11 beta 6 i 7 [VIDEO]



Objavljena je i sedma u nizu razvojnih beta verzija iOS-a 11, sa nekoliko sitnih nadogradnji, izmenom dizajna i popravkom grešaka. Pogledajmo šta mogu očekivati svi koji se odluče da preuzmu najnoviju beta verziju iOS-a 11!

iOS 11 donosi mnoštvo novih funkcija, uključujući File Manager, Drag & Drop sistem, interfejs koji omogućava multitasking, prilagodljivi Control Centar, i Dock za iPad.

Već smo pisali o tome zašto biste se trebali strpeti kada je o ovoj nadogradnji reč; posvetili smo nekoliko članaka i prvim javnim beta verzijama, uključujući i jedan o tome kako instalirati beta verziju iOS-a 11, ali i kako se možete vratiti na stariju verziju.






Jedva čekamo objavljivanje finalne verzije iOS-a 11, koji sada već stvarno počinje dobijati svoj konačan oblik. Međutim, uvek se nađe barem još jedna greška koju valja popraviti, a Apple će se time sigurno baviti sve dok se ne dovrši i poslednja verzija iOS-a 11. Premda ova nadogradnja nije donela vizualne promene poput nekoliko prethodnih, sistem je prošao još jedno podešavanje. Većina grešaka je popravljena, a Jony Ive ovoga puta nije dirao ikonice, to se desilo u beta 6 verziji koja je donela nove ikonice za App Store, Reminders i Maps.

Evo i ostalih novosti u iOS 11 beta 6:



Ova sedma beta verzija verovatno donosi više pozadinskih promena. Pogledajmo o čemu se radi:

  • Ikonicu za muziku u Control Centru zamenili su ikonicom za Apple Music.
  • Ako vam je opcija za ograničavanje jačine zvuka u podešavanjima isključena, posebna traka u Control Centru takođe će vam javljati kada preglasno slušate muziku (bela traka poprimiće žutu boju na vrhu).
  • Widget za muziku „Now Playing“ takođe će se pojaviti u Notification Centru, a moći ćete mu pristupiti povlačenjem prema dole.
  • Airplane mod će od sada pamtiti jesu li WiFi i Bluetooth bili uključeni pre njegovog aktiviranja, tako da se nakon njegovog isključivanja podešavanja vraćaju na prethodno stanje.
  • Sat na zaključanom ekranu je sada manji.

Detaljnije ispod:



Pročitaj još:



Saznajte sve o novim Apple proizvodima:

Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite na Twitter-u i dodajte u svoje krugove na Google+ mreži.

izvor: imagazin

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: