Pronađi članak:

7. 6. 2018.

iOS 12 ubrzava starije modele iPhonea i iPada [VIDEO]



Najvažnije novosti iOS-a 12, predstavljenog u ponedeljak, definitivno su poboljšanje performansi i stabilnost. Apple inženjeri su na poslednjem testu zabeležili značajna povećanja brzine. Hoćemo li mi to osetiti u praksi?

Na Keynote-u u ponedeljak, Apple je predstavio nove mogućnosti iOS-a 12. Sa iOS 12 su se ozbiljno posvetili razvoju elemenata koji će osetno poboljšati i ubrzati korisničko iskustvo.




Prema njihovim tvrdnjama, iOS 12 će biti munjevito brz. Ne bi bilo fer reći da su najnoviji iPhone-i spori, ali na donjem snimku možete videti razliku između brzog i BRZOG.



Veoma impresivna karakteristika iOS-a 12 je to da će biti dostupan za sve uređaje sa podrškom za iOS-11. Drugim rečima, iPhone 5s – koji ove godine slavi pet godina – moći će preći na novu verziju sistema, baš kao i stariji iPad-i. Moglo bi se reći da će novi OS poboljšati sve modele. Apple tvrdi da će se aplikacije otvarati najmanje 40% brže, a neke bi mogle imati i dvostruko bolje performanse. Tastatura će raditi 1,5 puta brže, a kamera na iPhone-u 6 Plus mogla bi se poboljšati za 70%.



Rani testovi sve to jasno demonstriraju – sistem je zaista ubrzao starije modele. Doduše, važno je napomenuti da se svi ovi brojevi odnose na Apple aplikacije. Developeri koji budu dovoljno pažljivi mogli bi postići jednake rezultate, ali za potrebe testiranja upotrebljene su aplikacije drugih proizvođača, optimizovane za iOS 11.4.

Ipak, lepo je znati da je Apple ispunio svoja obećanja: aplikacije koje svakodnevno upotrebljavamo, poput kamere, poruka i sl., mogle bi stvarno biti puno brže.






Sve novosti u iOS 12 možete videti ovde.

Pročitaj još:




Saznajte sve o novim Apple proizvodima:


Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite na Twitter-u i dodajte u svoje krugove na Google+ mreži.

izvor: imagazin

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: