Pronađi članak:

10. 1. 2024.

Uskoro ćete moći da promenite zelenu boju na WhatsApp-u?



WhatsApp radi na funkciji prilagođavanja teme, koja će omogućiti korisnicima da promene glavnu boju brenda aplikacije. WABetaInfo je primetio ovu funkciju u razvoju u WhatsApp beta verziji za iOS 24.1.10.70, ali trenutno nije dostupna test korisnicima.

Aplikacija za trenutne poruke u vlasništvu Meta korporacije osnovana je pre više od decenije. Međutim, nije napravila mnogo toga u smislu prilagođavanja u poređenju sa konkurentima poput Telegrama, koji omogućava promenu ikone aplikacije, boje balona za četovanje, itd. Trenutno, WhatsApp se automatski prilagođava postavkama tamne/svetle teme konfigurisanim na vašem uređaju.



Korisnici WhatsApp-a takođe mogu podešavati izgled aplikacije tako što menjaju pozadinu četa ili tapet za razgovore. Mogu odabrati različite tapete za različite korisnike i grupe u aplikaciji ili izabrati univerzalnu tapetu za sve razgovore. Međutim, promena tapete ne utiče na glavne ekrane poput Postavki, Četova, Ažuriranja i Zajednica.

Prema screenshot-u koji je podeljen na sajtu, korisnici će moći da biraju iz palete boja kako bi prilagodili UI elemente kao što su ikone i oznake. Aplikacija za slanje poruka je preferirala plavu boju kao boju brenda od svog osnivanja, ali nedavno je testirala zelenu boju koja nije bila dobro prihvaćena od strane svih testera.

Nema informacija o tome kada će nova funkcija prilagođavanja boje aplikacije postati dostupna u stabilnoj verziji WhatsApp-a. Takođe je otkriveno da bi WhatsApp u budućem ažuriranju mogao omogućiti korisnicima da menjaju boju balona za četovanje.

WhatsApp radi na nekoliko funkcija kao što su mogućnost deljenja Status ažuriranja sa pridruženih uređaja, filtriranje grupnih četova, deljenje muzike tokom video poziva, pretraga po korisničkom imenu i više. Međutim, korisnici su možda morali da se odreknu jedne vredne pogodnosti.

Nedavni izveštaj je otkrio da će Android korisnici sada morati da žrtvuju deo svog Google Drive skladišta kako bi nastavili sa online rezervnim kopijama. Ranije, rezervne kopije četova sa end-to-end enkripcijom nisu se računale u kvotu od 15 GB besplatnog prostora za skladištenje.





Još zanimljivih aplikacija možete pronaći u našoj galeriji. Još zanimljivih Cydia dodataka možete pronaći u našoj galeriji.

Saznajte sve o novim Apple proizvodima:

Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook i Twitter mrežama.

izvor: itvesti

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: