Pronađi članak:

26. 2. 2024.

iPhone 16 donosi novi dizajn kamera?



Apple se spekuliše da će promeniti dizajn svog ulaznog iPhone 16, sa kamerama na poleđini koje će preći sa dijagonalnog rasporeda na vertikalni koji smo poslednji put videli na iPhone 12 još 2020. godine.

Novi set rendera i dizajnerskih šema pojavio se na mreži detaljno opisujući ostrvo kamere u obliku pilule koje sadrži dva senzora na poleđini, sa LED blicem sa strane. Renderi od @MajinBuOfficial x @upintheozone prikazuju iPhone 16 u plavoj boji dok



Odvojeni rendering od Apple Hub-a daje nam uvid u još nekoliko opcija boja uz poređenje sa iPhone 16 Pro koji se očekuje da će ponuditi isti osnovni dizajn kao i iPhone 15 Pro. Na osnovu glasina, celokupno opravdanje redizajniranog položaja kamere na iPhone 16 je tako da uređaj može snimati prostorni video koji se može reprodukovati na Apple Vision Pro.

Na osnovu dosadašnjih curenja, iPhone 16 i 16 Plus zadržaće iste ekrane sa osvežavanjem od 60Hz. Takođe se šuška da će iPhone 16 i 16 Plus dobiti Action dugme i čipset Apple A18, zajedno sa 8GB RAM-a i Wi-Fi 6E povezivanjem.





Još zanimljivih aplikacija možete pronaći u našoj galeriji. Još zanimljivih Cydia dodataka možete pronaći u našoj galeriji.

Saznajte sve o novim Apple proizvodima:

Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook i Twitter mrežama.

izvor: itvesti

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: