Pronađi članak:

19. 2. 2024.

iPhone 16 Pro serija donosi do 2TB prostora za skladištenje i veće baterije



Generacija iPhone 16 Pro će se lansirati sa Apple-ovim A18 Pro čipom zajedno sa 8GB RAM memorije. Drugi veliki dodatak je opcija povećanja skladišnog prostora na 2TB, u poređenju sa limitom od 1TB na prethodnim generacijama iPhone-a.

Nova procurela informacija takođe potvrđuje prethodne procurele informacije u vezi sa ekskluzivnim AI funkcijama na 16 Pro modelima, i takođe bismo mogli videti neku integraciju sa nedavno lansiranim Apple MGIE AI modelom. Oba telefona će navodno dobiti novi 48MP ultraširoki objektiv, a manji Pro će konačno dobiti i 5x tetra-prizmatični objektiv.



Očekuje se da će nadolazeći iPhone 16 Pro Max možda ponuditi najbolje trajanje baterije od svih Pro modela prema izvoru. 16 Pro Max bi trebao da dobije 4,676 mAh baterijsku ćeliju u poređenju sa 4,441mAh ćelijom na 15 Pro Max modelu, što u kombinaciji sa navodnim uštedama u efikasnosti novog čipa bi pomoglo 16 Pro Max-u da postigne najduže trajanje baterije od svih iPhone-a.

Manji 16 Pro se takođe očekuje da donese veću bateriju u poređenju sa svojim prethodnikom. Videli smo njegov prototip kako procuri sa 3,355 mAh (13.02Wh) kapacitetom ćelije smeštenom u metalnu konstrukciju radi poboljšanog rasipanja toplote.

Oba nova telefona će takođe dobiti taster za snimanje (Capture button), a Apple je takođe navodno poboljšao svoj učinak u obradi titana dok smanjuje troškove po kućištu.



Još zanimljivih aplikacija možete pronaći u našoj galeriji. Još zanimljivih Cydia dodataka možete pronaći u našoj galeriji.

Saznajte sve o novim Apple proizvodima:

Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook i Twitter mrežama.

izvor: itvesti

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: