Pronađi članak:

22. 2. 2024.

Poznate nove informacije o sledećem iPhone-u SE



iPhone SE možda ipak nije mrtav. Nakon izveštaja iz početka 2023. koji je tvrdio da je Apple završio sa linijom pristupačnih modela, čuli smo u decembru da će iPhone SE 4 koristiti bateriju iPhone 14 modela. Ranije smo čak videli renderovanja koja navodno prikazuju model sledeće generacije sa dizajnom sličnom iPhone XR-u, sa notch-om.

Danas nova glasina kaže da na sledećem iPhone SE-u neće biti notch-a, već će Apple odabrati da ga opremi sa Dynamic Island izrezom i različitim funkcijama, prvi put viđenim na iPhone 14 Pro i iPhone 14 Pro Max modelima.



Možete videti kako bi to izgledalo na slici iznad. SE će očigledno zadržati samo jednu zadnju kameru, ali će usvojiti moderni dizajn iPhone-a. Zapravo, novi SE bi mogao deliti mnogo svojih izgleda sa nadolazećim iPhone 16 modelom. Dimenzije SE-a će biti vrlo bliske dimenzijama XR-a.

Čak i izvor svih ovih informacija nas upozorava da sve to treba uzeti sa zrnom soli, i to je ono što treba da uradimo. Apple je do sada uvodio jedan novi SE model svake dve godine, a poslednji datira iz marta 2022. To bi impliciralo da bi naslednik trebalo da stigne sledećeg meseca, ali s obzirom da nismo imali značajne procurele informacije o tome, skloni smo da pomislimo da Apple ipak treba još vremena da ga završi.

Zapravo, sledeći SE bi mogao stići tek 2025. godine, nakon što iPhone 16 bude lansiran ovog jeseni. Kada god stigne, očekuje se da će imati ekran napravljen od strane BOE-a.



Još zanimljivih aplikacija možete pronaći u našoj galeriji. Još zanimljivih Cydia dodataka možete pronaći u našoj galeriji.

Saznajte sve o novim Apple proizvodima:

Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook i Twitter mrežama.

izvor: itvesti

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: