Pronađi članak:

11. 3. 2024.

Ako putujete izvan EU na duže od 30 dana možete izgubiti pristup nekim funkcijama na iPhone-u



Ako ste se pitali kakva je Apple-ova politika "otisnuti predaleko" prema korisnicima koji su instalirali aplikacije izvan App Store-a i napuste Evropsku uniju - to je 30 dana.

Apple je ažurirao svoju stranicu podrške kako bi razjasnio da je period tolerancije tačno 30 dana, nakon čega korisnici neće moći da preuzimaju aplikacije iz alternativnih prodavnica aplikacija ili primaju ažuriranja preuzetih aplikacija. Možete i dalje koristiti aplikacije trećih strana van EU neograničeno, ali ažuriranja softvera za te aplikacije neće biti dostupna nakon 30-dnevnog perioda tolerancije.

U slučaju kada je korisnik van EU 30 dana i vrati se na teritoriju EU, ponovo će moći da ažurira aplikacije preuzete iz alternativnih prodavnica aplikacija. Korišćenje nove funkcije instaliranja aplikacija izvan App Store-a u iOS 17.4 zahteva da se fizički nalazite u jednoj od 27 članica EU ili njihovim prekomorskim teritorijama.



Još zanimljivih aplikacija možete pronaći u našoj galeriji. Još zanimljivih Cydia dodataka možete pronaći u našoj galeriji.

Saznajte sve o novim Apple proizvodima:

Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook i Twitter mrežama.

izvor: itvesti

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: