Pronađi članak:

31. 10. 2014.

Počela prodaja iPhone-a u Srbiji



Noćas je i zvanično počela prodaja Apple-ovih smartfona iPhone 6 i 6plus. Za sada, nove iPhone moguće je kupiti samo u Telenor i Telekom prodavnicama.

Zvanično prvi iPhone uređaj prodat je u Telenoru minut nakon ponoći. Svečano uručenje prestižnog telefona, znatiželjni kupci u redovima, gužva u Telenorovoj prodavnici u Knez Mihailovoj ulici.



Mikel Nosgard, izvršni direktor marketinga u Telenoru, imao je čast da prvom kupcu Nemanji Todoroviću uruči iPhone 6.

Nemanja Todorovic prvi kupac iPhone-a i Mikel Nosgard direktor marketinga Telenora

iPhone 6 i iPhone 6 Plus su najnapredniji modeli u dosadašnjoj istoriji iPhone-a i njihovo korišćenje u Telenor pametnoj mreži omogućiće korisnicima da osete njihov pun potencijal. Ovi uređaji dostupni su uz tarifne pakete u koje su uključeni jedinstveni digitalni servisi koji Telenorovu ponudu čine posebnom.

Gužva u Telenor prodavnici pred prodaju prvog iPhone-a

Svi oni koji večeras nisu stigli da kupe svoj uređaj mogu putem Telenorovog sajta da saznaju više o cenama i modelima iPhone-a koji se nalaze u ponudi, ili da svrate u neki od Telenorovih prodavnica širom zemlje. U prodavnici u Knez Mihailovoj ulici u Beogradu nastavlja se celodnevna promocija i u petak, 31. oktobra.

Više informacija o karakteristikama iPhone telefona možete da pronađete na ovoj stranici.


Ismar Gluhalić sa svojim novim-iPhone-om

Specijalni svetlosni efekti i nastup „Beogradskog Džez Kvinteta“ unutar staklene kocke ispred poslovnice Telekoma Srbija na Terazijama, označili su početak prodaje iPhone uređaja u Srbiji. Tako su najstrastveniji ljubitelji iPhone uređaja u svečanoj atmosferi, u prvim minutima nakon ponoći, mogli da odaberu željeni iPhone 6 ili iPhone 6 Plus model uz mt:s tarifne profile. Svi iPhone uređaji u ponudi mt:s biće dostupni po ceni već od jedan dinar uz odgovarajući postpejd tarifni profil.

Prvi kupac iPhone 6 Plus modela u zvaničnoj prodaji u Srbiji bio je Ismar Gluhalić iz Beograda, koji se prvi našao ispred poslovnice Telekoma Srbija na Terazijama, gde se u večernjim časovima okupili mnogobrojni poklonici ovog prestižnog uređaja.


Atmosfera pred početak prodaje

Telekom Srbija je potpisao direktan ugovor sa kompanijom Apple u martu 2014, čime je obezbedio da iPhone uređaji mt:s korisnicima budu ponuđeni po najpovoljnijim cenama na tržištu.

„Zaista smo izuzetno zadovoljni interesovanjem korisnika, a najbolji pokazatelj jeste dolazak velikog broja ljubitelja iPhone-a večeras, povodom zvaničnog početka prodaje. Mi smo se, sa druge strane, potrudili da našim korisnicima ponudimo najbolje uslove za kupovinu ovih uređaja. Uvereni smo da će im izuzetne performanse ovog uređaja i kvalitet naše mobilne mreže pružiti najbolje korisničko iskustvo“, rekao je Predrag Ćulibrk, generalni direktor Telekoma Srbija.


Natalija Jegdić, Telekom Srbija, čestita prvom kupcu iPhone-a u mts-u

Sami modeli iPhone 6 i iPhone 6 Plus predstavljaju, prema navodima iz kompanije Apple, najveće unapređenje iPhone uređaja od kada su se pojavili na tržištu. Novi modeli su prepoznatljivi po potpuno novom dizajnu i imaju veći retina HD ekran, koji je najtanji i najnapredniji Multi-Touch ekran ikada napravljen za iPhone. Istovremeno, iOS 8 u toj kompaniji opisuju kao najnapredniji mobilni operativni sistem koji je prilagođen većem displeju uređaja. iPhone uređaji takođe poseduju i identifikaciju na otisak prsta (Touch ID), čime se osigurava veća bezbednost podataka koji se na njima čuvaju.

Pogledajte šta nam sve donose najnoviji Apple poroizvodi:

Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite na Twitter-u i dodajte u svoje krugove na Google+ mreži.

izvor: b92

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: