Pronađi članak:

4. 11. 2014.

Set Rogen bi mogao da glumi Stiva Voznijaka u filmu Aron SorkinaNakon smrti Stiva Džobsa pojavio se veliki broj knjiga, dokumentaraca, filmova o čoveku koji je otpušten iz kompanije koju je stvorio, i koji je više od deceniju kasnije, samo nekoliko meseci pre bankrotstva te kompanije, pozvan da se vrati u istu i pokuša da je spase.

Džobs je nakon otkaza koji je dobio u kompaniji Apple osnovao NeXT, a temelji NeXT hardvera i pre svega softvera vide su današnjim Mac računarima i OS X sistemu. Džobs je i skoro celu deceniju privatnim novcem održavao studio Pixar u životu, koji je kasnije postao, bez i najmanje konkurencije, najbolji studio za kreiranje animiranih filmova.Svima je poznato šta se desilo sa kompanijom Apple nakon što se Džobs vratio, a u poslednjem kvartalu Apple, najvrednija javna kompanija na svetu, bila je čak za 50% veća od drugoplasirane na ovoj listi. Zbog toga i ne čudi veliki broj knjiga, filmova i dokumentara koji su se pojavili o Stivu Džobsu nakon njegove smrti, ali je samo jedna publikacija zvanična, a to je biografija koju je napisao Volter Ajzakson. Prava za film na osnovu knjige je otkupio Sony, a scenario je prepušten Aronu Sorkinu.

Sorkin je već objasnio da scenario neće biti prepisan iz knjige, već će se koristiti samo određeni detalji. Nakon velike potrage za glavnim glumce, konačno je potvrđeno da će Džobsa igrati Kristijan Bejl, a sada nam stižu informacije da bi Stiva Voznijaka mogao da igra Set Rogen. Za sada nema potvrda da će se to zaista desiti, mada određeni sajtovi ističu da je dogovor već postignut. Reditelj filma će biti Dejvid Finčer.


Još zanimljivih aplikacija možete pronaći u našoj galeriji.

Pogledajte šta nam sve donose najnoviji Apple poroizvodi:


Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite na Twitter-u i dodajte u svoje krugove na Google+ mreži.

izvor: benchmark.rs

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: