Pronađi članak:

23. 11. 2014.

Things: Aplikacija za organizaciju vremena na kratko besplatna [DOWNLOAD]Svima nama treba neki servis ili alat koji će nam pomoći u organizaciji našeg dana, nedelje, meseca ili godine. Jednostavno svi imamo previše obaveza da bismo sve to pamtili, pa koristimo alate koji nam pomažu u tome.


Iako na tržištu postoji bezbroj alata za organizaciju vremena, jedan od boljih je Things koje je u Apple proglasio aplikacijom nedelje, a Cultured Code, kompanija koja stoji iza ove aplikacije, odlučila je besplatno ponuditi aplikaciju svim korisnicima koji je žele, te su ujedno i spustili cene za Mac verziju.Od samog lansiranja aplikacija nikad nije bila besplatna, pa ste za nju morali izdvojiti 9.99 dolara za iPhone, odnosno 19.99 za iPad verziju, dok je desktop verzija koštala 49.99 dolara.

Things je besplatna za iOS uređaje zaključno s 28. novembrom, stoga ukoliko želite ovu aplikaciju požurite u App Store i preuzmite ju dok je još besplatna.

Download:
Još zanimljivih aplikacija možete pronaći u našoj galeriji.

Pogledajte šta nam sve donose najnoviji Apple poroizvodi:


Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite na Twitter-u i dodajte u svoje krugove na Google+ mreži.

izvor: zimo

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: