Pronađi članak:

19. 3. 2015.

Ovako će se prodavati Apple WatchAko ste mislili da ćete moći da ušetate u Apple Store i probate sat kao svaki drugi iPhone ili Mac, varate se jer za Watch postoji određen protokol.

Pošto je u pitanju nakit, od 10 aprila kada počinje prodaja moći ćete da probate sat na posebnim štandovima i to maksimalno 15 minuta uz instrukcije i sugestije od strane obučenog osoblja. Svaka radnja će imati 10 štandova, a po potrebi biće ih i više ukoliko radnje prave veći promet.Apple prodavnice će imati četiri zone za prodaju satova:


  • Prva je za probu sata
  • Druga je za prodaju i podeljena je u dva reda: prvi za prodaju kupcima koji tačno znaju šta žele, a drugi ona koja će pomoći onima koji se dvoume oko izbora narukvice i kućišta
  • Treća zona je za odgovore na pitanja oko funkcija
  • Četvrta je z aprodaju Apple Watch Edition modela čija je cena od 10.000 - 17.000 dolara i biće ograničenog karaktera

Apple Watch-a počinje da se prodaje 24. aprila dok će pretprodaja i demonstracija u radnjama početi 10. aprila i to u Australiji, Kini, Kanadi, Francuskoj, Nemačkoj, Hong Kongu, Japanu, Britaniji i SAD.Pogledajte šta nam sve donose najnoviji Apple poroizvodi:Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite na Twitter-u i dodajte u svoje krugove na Google+ mreži.

izvor:

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: