Pronađi članak:

20. 3. 2015.

Uskoro ćete moći da šaljete novac besplatno pomoću Facebook MessengeraFacebook je najavio da će pokrenuti novu besplatnu funkciju za korisnike koja će omogućiti da prijatelji na ovoj društvenoj mreži šalju novac jedni drugima.

Sve ovo biće dostupno putem njihove Facebook Messenger aplikacije. Kao i kod sličnih servisa, jednostavan dodir će omogućiti korisnicima da pošalju određeni iznos novca primaocu u jednom koraku.Korisnici pre toga moraju da povežu svoju Visa ili MasterCard debitnu karticu na njihov Facebook nalog. Potom će se simbol $ pojaviti u Facebook Messenger korisničkom interfejsu zajedno sa delom za ćaskanje.

Ipak, deljenje informacija o kreditnoj kartici na Facebooku je opasno za mnoge korisnike, pa ostaje da vidimo kako će Facebook rešiti taj problem. U narednim mesecima će ova funkcija biti dostupna samo stanovnicima SAD, a ne zna se kada će biti puštena i na ostalim regionima.

Facebook Messenger možete preuzeti besplatno sa ove adrese - [DOWNLOAD]Još zanimljivih aplikacija možete pronaći u našoj galeriji.

Pogledajte šta nam sve donose najnoviji Apple poroizvodi:Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite na Twitter-u i dodajte u svoje krugove na Google+ mreži.

izvor: b92

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: