Pronađi članak:

3. 3. 2015.

Predstavljen HTC One M9HTC je juče na WMC 2015 sajmu zvanično predstavio svoj najnoviji telefon iz gornje klase - One M9.

HTC One M9 sa dizajnerske strane umnogome podseća na prošlogodišnji M8, što nije nikako loša stvar, ekran je i dalje 5-inčni 1920 x 1080p LCD, ali su zato kompletne unutrašnje karakteristike telefona izmenjene. Dimenzije telefona su 144,6 x 69,7 x 9,61 mm.

Prvo, HTC One M9 ima Qualcommov Snapdragon 810 osmojezgarni procesor, podržan sa 3GB RAM-a. Baterija telefona je kapaciteta 2840mAh, a tu je i 32GB skladišnog prostora (proširivog preko microSD kartice). Prednja dva BoomSound zvučnika su na mestu, uz Dolby Audio. Naravno, tu je i novi HTC Sense 7 korisnički interfejs, preko Android 5.0 Lollipop softvera.Svakako najveću izmenu doživele su kamere. Dok su poslednja dva HTC One modela koristila 4MP UltraPixel senzore (koji su žrtvovali rezoluciju zarad poboljšanih performansi u uslovima slabijeg osvetljenja), One M9 ide u drugom pravcu. HTC One M9 dolazi sa 20MP kamerom na poleđini. HTC nije u potpunosti odustao od UltraPixel senzora, koji je sada smešten s prednje strane. Telefon će se pojaviti u prodaji tokom marta, dok će mu cena varirati od tržišta do tržišta.HTC One M9 svakako deluje kao evolutivna nadogradnja u odnosu na prethodni model, a uskoro ćemo saznati i kako se ovaj telefon snašao u realnom radu i u prvim hands-on testovima.

Pogledajte šta nam sve donose najnoviji Apple poroizvodi:Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite na Twitter-u i dodajte u svoje krugove na Google+ mreži.

izvor: b92

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: