Pronađi članak:

4. 4. 2015.

Do kraja godine besplatan Wi-Fi u Beogradskom javnom prevozuGradonačelnik Beograda je najavio i da će do kraja godine biti uveden besplatan Wi-Fi u sva vozila javnog prevoza, a, kako je rekao, do sada je počeo probni rad u jednom vozilu.

Sistem, kako je objasnio, podrazumeva da 32 putnika u isto vreme mogu besplatno da budu na internetu, što je "lepa novina koju nema mnogo gradova u svetu i po kojoj će, između ostalog, Beograd biti prepoznatljiv"."Treba nam nekoliko sedmica da vidimo kako to radi, a čim završimo probni period, ukoliko budemo zadovoljni rezultatima, trebalo bi da pokrenemo i javnu nabavku", rekao je Mali.

On nije mogao da precizira koliko će uvođenje WI-Fi koštati, jer je u toku probni rad, pa će se više znati kada bude urađen projekat i kada se bude videlo koliko koštaju pojedini Wi-Fi uređaji, kako funkcionišu i kada se definiše koji su najbolji za vozila u gradskom saobraćaju.


Pogledajte šta nam sve donose najnoviji Apple poroizvodi:Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite na Twitter-u i dodajte u svoje krugove na Google+ mreži.

izvor: b92

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: