Pronađi članak:

6. 4. 2015.

Microsoft Office Lens: Pretvorite iPhone u skener [DOWNLOAD]Aplikacija Office Lens, koja omogućava fotografisanje raznih dokumenata i njihovo pretvaranje u datoteku koju je moguće uređivati, dosad je bila dostupna samo za Windows.

Microsoft je doveo Office Lens, jednu od svojih najpopularnijih aplikacija, na Apple-ov iOS objavila je ta kompanija u četvrtak.

Ova aplikacija, je besplatna i omogućava fotografisanje raznih dokumenata i njihovo pretvaranje u datoteku koju je moguće uređivati. Dosad je bila dostupna samo na uređajima s Microsoftovim operativnim sistemom Windows Mobile. Kako Windows ima mali udeo na tržištu smartphonea, ova zanimljiva aplikacija dosad nije bila jako eksponirana.Ovaj potez demonstrira novu Microsoftovu strategiju stavljanja svog najboljeg softvera na što je više moguće uređaja, bez obzira koriste li Windows ili ne.
Još zanimljivih aplikacija možete pronaći u našoj galeriji.

Pogledajte šta nam sve donose najnoviji Apple poroizvodi:Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite na Twitter-u i dodajte u svoje krugove na Google+ mreži.

izvor: b92

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: