Pronađi članak:

7. 4. 2015.

Poboljšane Nokia HERE mape donose offline navigaciju! [DOWNLOAD]Nokia je izvacila poboljšanu verziju HERE mapa koja je sada mnogo stabilnija i donosi offline mape za navigaciju bez interneta.

Mogućnost preuzimanja preko 100 mapa raznih zemalja sveta pre odlaska na put za upotrebu u offline režimu. Planiranje rute putovanja kolima, javnim prevozom (gde je podržano) i pešaka.Mape poseduju i detaljnu turn-by-turn navigaciju koja nudi nekoliko opcija do cilja.

3D obeležja čak i na našim prostorima olakšavaju navigaciju. Dizajn je lep i usklađen sa iOS-om, a aplikacija se pokreće brzo i tešno bez kočenja čak i na starijim uređajima.

Funkcije:


  • turn-by-turn navigacija glasom
  • preuzimanje željenih mapa offline
  • uživo stanje na putevima u preko 40 zemalja sveta
  • mape javnog prevoza sa uputstvima za 900 gradova sveta
  • planiranje detinacije u više ruta i izbor najbrže/najkraće
  • sačivana mesta se sinhronizuju preko svih povezanih iUređaja


Posle testiranja po Beogradu, aplikacija se pokazala jako dobro. Glasovna navigacija ne postoji na srpskom jeziku pa ulice na engleskom zvuče bezveze. Ali bez obzira na ovo aplikacija je jako dobra i stoji rame iz rame sa iGO navigacijom.


Još zanimljivih aplikacija možete pronaći u našoj galeriji.

Pogledajte šta nam sve donose najnoviji Apple poroizvodi:Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite na Twitter-u i dodajte u svoje krugove na Google+ mreži.

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: