Pronađi članak:

10. 5. 2015.

Combination Lock: Lozinka za iOS u vidu brojčanka



Standardna numerička tastatura preko koje unosimo sigurnosnu lozinku na Lock ekranu sigurno je dosadila svima. Ako je vaš iPhone i dalje jailbreakovan možete da probate ovaj interesantan novi dodatak pod nazivom Combination Lock koji staru ideju prebacuje u digitalno vreme.

Ovaj tweak menja numeričku tastaturu sa virtuelnim krugom brojčanika koji se i dan danas može naći na mnogim sefovima i katancima. Koristi se tako što klizanjem po ekranu trebate da izaberete prave brojeve i tako otključate svoj uređaj. Combination Lock se ne isporučuje sa mogućnostima podešavanja i počinje sa radom odmah po instalaciji. Pri instalaciji potrebno je instalirati i “libpackageinfo” paket kako bi tweak radio.




Combination Lock je zaista zanimljiva alternativa koja može malo razbiti svakodnevnicu korištenja iUređaja i definitivno spada u red tweakova koji neće ostati neprimećeni od vaše okoline. Instalacija je besplatna, a nalazi se u BigBoss bazi. Probajte i javite nam kako vam se dopada?

Još zanimljivih Cydia dodataka možete pronaći u našoj galeriji.

Pogledajte šta nam sve donose najnoviji Apple poroizvodi:



Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite na Twitter-u i dodajte u svoje krugove na Google+ mreži.

izvor: omizio

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: