Pronađi članak:

3. 5. 2015.

Kako da preuzmete slike sa Instagrama bez jailbreaka? [DOWNLOAD]



Sigurno ste mnogo puta poželeli da neku fantastičnu fotku preuzeti na svoj iPhone. Pošto to nije moguće učiniti u samoj aplikaciji mnogi su se okrenuli jailbreak tweakovima koji omogućavaju preuzimanje slika sa ove društvene mreže, a danas ćemo vam pokazati kako da to uradite bez jailbreak-a.

App Store je prepun aplikacija koje omogućavaju preuzimanje Instagram fotki, i dok ih je većina besplatna nedostatak leži u besramnim količanama reklama koje izbacuju. Instagrab aplikacija je jedna od onih koje nude najbolje iskustvo a besplatno je možete preuzeti sa App Store linka.




Nakon što pokrenete aplikaciju i unesete podatke o svom Instagram nalogu (što se obavlja preko Instagram web stranice pa ne morate brinuti da aplikacija ima pristup tim podacima), otvorit će vam se sve fotke i video klipovi sa vašeg Instagram feed-a. Tapnite na fotku ili video koje želite preuzeti a zatim na Share ikonu u donjem desnom uglu te odaberite Save opciju.


Pored Instagrab aplikacije ima još onih koje rade istu stvar kao što su SaveGram, Save for Instagram ili QuickSave. Neka od njih će ispuniti vaša očekivanja tako da ćete moći svoj Camera Roll da očistite od screenshotova sa Instagrama. Javite nam u komentarima kako vam se dopadaju ove aplikacije.

Preuzimanje:



Još zanimljivih aplikacija možete pronaći u našoj galeriji.

Pogledajte šta nam sve donose najnoviji Apple poroizvodi:



Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite na Twitter-u i dodajte u svoje krugove na Google+ mreži.

izvor: omizio

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: