Pronađi članak:

23. 5. 2015.

iPhone 6s će imati 12MP kameru i 2GB RAM memorije?



Ako pratite glasine vezane za Apple proizvode onda ste sigurno već čuli za ime Ming-Chi Kuo. Analitičar uposlen u kompaniji KGI Securities ima gotovo savršen dosije kad je u pitanju predviđanje Appleovih poslovnih planova.

U novim beleškama koje su dostupne klijentima pomenute kompanije, Kuo otkriva neke nove, ali i stare detalje, za narednu iPhone generaciju.




Kuo očekuje kako će iPhone 6s i 6s Plus biti pokretani novim Apple A9 čipom sa 2GB radne memorije. To je ne samo dvostruko više RAM-a od trenutne postave nego je i reč o bržoj LPDDR4 memoriji. Najveća novost će biti upotreba Force Touch tehnologije ekrana a napredak će videti i kamera čiji senzor će imati 12MP. Rezolucija, kao i veličine ekrana od 4,7″ i 5,5″ će ostati iste.

Kuo takođe predviđa da će Apple imati značajnijih problema sa proizvodnjom dovoljne količine jedinica novih uređaja zbog činjenice da je nova Force Touch tehnologija izrazito komplikovana.

Pored nje, iPhone 6s modeli će od Apple Watch pametnog sata preuzeti i Rose Gold boju kućišta i verovatno novu aluminijsku leguru koja je 60% čvršća od one koja se koristi sada. Kao što smo već navikli, novi iPhone 6s modeli trebali bi biti predstavljeni na jesen kada ne trebamo očekivati novi 4″ iPhone model.

Pogledajte šta nam sve donose najnoviji Apple poroizvodi:



Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite na Twitter-u i dodajte u svoje krugove na Google+ mreži.

izvor: omizio

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: