Pronađi članak:

18. 6. 2015.

iOS 9 Notes aplikacija je dobila veliki update



Apple je na WWDC izjavio da čak 50% korisnika koristi aplikaciju za beleške Notes koja dođe s iOS-om, tako da je bilo vreme da je unaprede i dovedu na nivo 2015. Iako na App Store ima dosta aplijacija za ovu namenu, mi koristimo samo Notes.

Ako koristite Notes iz same slike možete videti skoro sve šta je novo. Tako da sada možete napraviti ček-liste, dodati slike i linkove pa i sami nacrtati neku belešku ili oblik.






Sada je u iOS 9 uvezan i Notes share sheet koji vam dozvoljava da podelite informacije s notes aplikacijom iz druge aplikacije. Ovo će naravno biti dobro rešenje kada želite dodati link ka nekoj web stranici direktno iz Safarija. Tako da ne morate više kopirati web adresu u Safariju pa je onda pejstovati u Notes.



Grafički aplikacija izgleda puno bolje i ima list view koji pokazuje sličice linkova i slika kako bi vam bilo lakše da pronađete neku od starijih beleški.

Iste funkcije su ugrađene i u novi Mac OS X, tako da sada možete sinhronizovati beleške sa svim opcijama između različitih Apple uređaja.



Sve ostale novosti s WWDC 2015 možete naći ovde.

Još zanimljivih aplikacija možete pronaći u našoj galeriji.

Pogledajte šta nam sve donose najnoviji Apple poroizvodi:



Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite na Twitter-u i dodajte u svoje krugove na Google+ mreži.

izvor: omizio

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: