Pronađi članak:

17. 6. 2015.

Moments: Nova Facebook aplikacija za privatno deljenje fotki [DOWNLOAD]Facebook je izbacio novu aplikaciju Moments koja omogućava da lako pribavite vaše fotke sa telefona od prijatelja.

Više ne morate da zavisite od prijatleja da nađu vreme kako bi vam poslali fotke na kojima ste vi, a koje su zabeležene njihovom kamerom. Uz pomoć aplikacije lako ćete podeliti fotke sa svog telefona vašim prijateljima, kao i prikupiti svoje.
App dozvoljava da veći broj slika raspodelite po privatnim albumima a možete da ih i delite na Facebooku, Instagramu ili slati putem Messengera.

Zahvaljujući tehnologiji prepoznavanja lica aplikacija grupiše fotke na osnovu toga ko se nalazi na njima i gde su slikane. I vaši prijatelji mogu doprineti albumima deleći fotke koje su sami slikali.

Ideja privatne baze fotki u kojoj će moći učestvovati svi koji su bili na raznim proslavama, venčanjima, putovanjima, koncertima i sličnom je dobra i priča se čini jako praktičnom.

Funkcije:

  • Čuvajte sve vaše fotke organizovane na jednom proivatnom mestu
  • Sinhronizujte više fotki odjednom (nema potrebe da šaljete ili mejlujete individualne fotke)
  • Pretražujte svoje fotke ili fotke prijatelja
  • Sačuvajte fotke drugih ljudi koje su podeljene sa vama
  • Delite direktno na socijalne mreže

Moments aplikacija je dostupna besplatno za iOS (i Android) i možete je sa adresa ispod. Kako vam se čini, da li vidite potrebu za ovakvom aplikacijom?Download:


Još zanimljivih aplikacija možete pronaći u našoj galeriji.

Pogledajte šta nam sve donose najnoviji Apple poroizvodi:


Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite na Twitter-u i dodajte u svoje krugove na Google+ mreži.

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: