Pronađi članak:

22. 7. 2015.

Ručni punjač za iPhoneBaterija je slaba tačka svih današnjih modernih uređaja pa se redovno smišljaju načini kako bi se riešio i taj problem.

Punjenje baterije telefona, tableta i ostalih uređaja nije nikakav problem ako smo kod kuće, ali problem nastaje kada smo negde gde nemamo utičnicu, a to će uspešno rešiti uređaj Crankmonkey kompanije Powertraveller.
Reč je o uređaju koji stane u svaki džep, a radi na način da okretanjem ručke koja se nalazi na vrhu uređaja stvara električnu energiju.

Desetominutno okretanje ručke dovoljno je za 20 minuta razgovora ako imate iPhone 6.

"Nekoliko minuta okretanja ručke na Crankmonkeyu može "oživeti" vaš telefon i omogućiti poziv koji će možda spasiti nečiji život", istaknuo je Jerry Ranger iz kompanije Powertraveller.

Crankmonkey je vodootporan i ima doživotnu garanciju. Težak je samo 346 grama, a zahvaljujući microUSB-u može puniti sve uređaje.

Cena ovog uređaja iznosi 99 funti, što nije jeftino, ali ako uzmete u obzir njegovu funkcionalnost u bilo kojoj situaciji, uređaj je i više nego isplativ.


Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite na Twitter-u i dodajte u svoje krugove na Google+ mreži.

izvor: zimo

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: