Pronađi članak:

16. 3. 2017.

Ovako bi mogao da se zove novi iPhone 8



Čim vidite reč “mogao” pojavi se sumnja, ali ime koje je japanski blog Mac Otakara nedavno objavio čini se kao vrlo racionalno. Novi iPhone bi mogao biti poput keramičkog Apple Watch-a.


Apple je imao sjajnu ideju sa Apple Watch-om: napraviće poseban model koji će biti skuplji od običnih modela. Oni koji žele da potroše novac i pri tom imaju najbolji proizvod to mogu učiniti, i svi su na dobitku. Kupci su srećni jer imaju nečim da se pohvale, a Apple je srećan jer je zaradio više novca.



Šta biste pomislili kada bismo vam rekli da bi novi magični OLED iPhone, koji smo do sada zvali iPhone 8, mogao biti poput keramičkog Apple Watch-a? Vrlo skup, ali takođe i ekskluzivan. Upravo to tvrdi stranica Mac Otakara i oni smatraju da će se sledeći iPhone zvati:




iPhone Edition

Zašto je to važno? Zato što se trenutni keramički Apple Watch zove Apple Watch Edition (Series 2).


Ova slika je samo koncept

To nije jedina novost koju je blog Mac Otakara objavio. Osim imena uređaja, objavili su kako nije sigurno da će telefon, koji će biti predstavljen uz iPhone 7s, imati OLED displej.

Još uvek postoji mogućnost da će koristiti LCD displej, i još nije najjasnije od čega će biti izrađeno kućište. Mac Otakara tvrdi da Apple eksperimentiše sa staklom, belom keramikom i već dobro poznatim aluminijumom. Osim toga, postoje prototipovi sa i bez Home tastera.




Takođe tvrde, kako ćemo sigurno dobiti bežično punjenje, dvostruku kameru, i kako će veličina “korisne” površine displeja biti oko 5”. Naglašavaju reč “korisna”, jer bi uređaj trebao imati displej od 5.8” preko cele prednje strane uređaja, i trebao bi posedovati nešto slično Touch Bar-u, koji bi zauzeo ostatak displeja.


Ova slika je samo koncept

Ove informacije se razlikuju od informacija koje je objavio Kuo, koji već neko vreme pominje OLED displeje za iPhone 8 i ne spominje nikakvo eksperimentisanje. Vest o tome kako je Apple naručio 160 miliona OLED panela od Samsung-a takođe ide u prilog Kuo-vim informacijama. Zašto bi kompanija naručila toliku količinu, ako nije sigurna da će novi uređaji imati OLED displej?

Vest o odlaganju proizvodnje posebnog iPhone uređaja za kasniji datum, uprkos planiranom predstavljanju u septembru, ide u prilog podacima koje je izneo blog Mac Otakara.

Sve u svemu, ako će iPhone Edition biti ekskluzivan kao keramički Apple Watch, možemo biti sigurni da će mu i cena biti visoka.

Još novosti u vezi iPhone-a 8 možete pronaći u našoj galeriji.

Pročitaj još:




Saznajte sve o novim Apple proizvodima:

Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite na Twitter-u i dodajte u svoje krugove na Google+ mreži.

izvor: imagazin

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: