Pronađi članak:

15. 3. 2017.

iPhone 8 – Koncept nastao na osnovu glasinaIako imamo još minimum pola godine dok iPhone 8 ne ugleda svetlo dana već nekoliko meseci znamo (gotovo) sve o njegovom dizajnu. Iako u narednim mesecima glasine neće previše jenjavati, koncept koji vam danas predstavljamo verovatno je jako blizu gotovom proizvodu.Istini za volju, videli smo nekoliko odličnih konceptnih primera. Neki su bili realistični, neki baš i ne, ali Benjamin Geskin je za iDropNews uradio koncept koji ne samo da izgleda fantastično, nego ima i najviše šanse da pogodi izgled telefona koji ćemo videti u septembru, a sve na osnovu pouzdanih glasina koje smo i sami prenosili. O novom ekranu koji će prekrivati gotovo celu prednju površinu uređaja priča se već gotovo godinu dana.
Novi trend u industriji će pratiti svi veći igrači, LG G6 uskoro dolazi u ruke kupaca a krajem meseca će biti predstavljen i Galaxy S8. Čini se kako će zajedno sa novim iPhone 8 modelima postati jako teško s prednje strane razlikovati ova 3 modela od 3 različita proizvođača.Još novosti u vezi iPhone-a 8 možete pronaći u našoj galeriji.

Pročitaj još:
Saznajte sve o novim Apple proizvodima:


Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite na Twitter-u i dodajte u svoje krugove na Google+ mreži.

izvor: omizio

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: