Pronađi članak:

4. 3. 2017.

Procureo Samsung Galaxy S8 uređaja [VIDEO]Samsung će predstaviti svoje najnovije telefone 29. marta, a ako su glasine o njima istinite oni bi mogli popraviti lošu reputaciju te kompanije. Procureo je i video snimak po kom možemo očekivati mnogo novosti na novim Samsung-ovim uređajima koje očekujemo i na iPhone-u 8 ove jeseni.

Došlo je vreme da se Samsung dokaže, te da njihov najnoviji model bude ozbiljna konkurencija iPhone-u 7. Svakog marta Samsung tradicionalno predstavlja nove Galaxy uređaje, pa će tako biti i ove godine. Bilo je nade da će Samsung predstaviti nove uređaje na Mobile World Congress-u koji trenutno traje u Barseloni, ali Samsung je odlučio da predstavi Galaxy S8 i S8+ 29. marta u Njujorku.


Kao što se da primetiti na snimku, jedna od novosti kojom Samsung želi da privuče kupce je displej preko cele prednje strane uređaja. Zaobljene ivice, koje su se pojavile na Galaxy S7 Edge, pojavljuju se i sada. Manji model će verovatno imati displej od 5.6”, a veći 5.8”, a zanimljivo je kako bi u tom slučaju manji model bio značajno veći od iPhone-a 7. Prema informacijama koje su trenutno dostupne, možemo očekivati sledeće: bežično punjenje, vodootpornost, skener retine oka, virtuelnog asistenta i nedostatak Home tastera – iako to i nije novost na Android telefonima.Ne zna se previše o hardveru, ali očekuje se da će telefoni dobiti najnoviji Snapdragon 835 procesor, 4 GB RAM memorije i zadnju kameru od 12MP. Neke novosti su vrlo slične onima koje se očekuju na iPhone-u 8. Nedavno smo videli neke koncepte iPhone 8 modela koji su napravljeni prema dostupnim informacijama, i ti koncepti su vrlo slični Galaxy 8 modelu koji je prikazan na ovom snimku.
Procurio video Samsung Galaxy S8 uređaja
Apple korisnici će biti najveći dobitnici ako novi S8 bude dobar kao što se čini, pošto će onda Apple sigurno morati da predstavi bolje uređaje ove jeseni.Saznajte sve o novim Apple proizvodima:

Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite na Twitter-u i dodajte u svoje krugove na Google+ mreži.

izvor: imagazin

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: