Pronađi članak:

26. 4. 2017.

Ovo bi mogao da bude finalni dizajn iPhone-a 8



April je mesec u kom dizajn za sledeći po redu model iPhone-a, ili slike proizvodnje obično procure. Ovog puta smo dobili nekoliko fotografija i ne možemo odbaciti mogućnost da je telefon prikazan na njima zaista sledeći model iPhone-a.

Fotografija koja je obišla internet u poslednjih par dana teoretski prikazuje novi iPhone, ali izgleda toliko nestvarno na prvi pogled. Iz tog razloga smo odlučili da malo pričekamo pre pisanja o tome. Međutim, još jedna fotografija dizajna je nedavno objavljena, potvrđujući ono što smo videli na ranijoj fotografiji. Evo kako izgleda prva:



A ovo je fotografija drugog izvora:



Da, ovo izgleda prilično šokantno, naročito vertikalno postavljene kamere i otvor na sredini poleđine. Na položaj kamere se možemo lako i navići i možemo se samo nadati da otvor koji se nalazi ispod Apple loga nije poleđinski Touch ID, već neka vrsta smart porta ili induktivni punjač. Razlog iz kog se nadamo da se radi o smart portu ili punjaču je taj da čitač otiska prsta postavljen na sredinu poleđine telefona ne bi imao previše smisla. Proporcije prednjeg ekrana na ovom modelu potvrđuju informacije koje smo već imali, pa je vest da će novi iPhone imati zakrivljen dizajn sa OLED ekranom i da će Home taster nestati tačna. Još jedna stvar koju možemo videti sa fotografija je da će poleđina biti napravljena od metala.

Grafički dizajner je stvorio model koji prikazuje kako bi završeni proizvod mogao izgledati:



Naravno, vrlo je moguće da pomenute fotografije prikazuju samo osnovni prototip, ali ne i završni dizajn, ali smo mi više naklonjeni mišljenju kako ćemo videti nešto slično ovome u jesen, na osnovu dosadašnjeg iskustva. Prednja strana izgleda lepo, ali za poleđinu je potrebno malo vremena za navikavanje. Možemo se samo nadati da je Apple uspeo staviti čitač otiska na ekran i da otvor na poleđini služi nekoj drugoj svrsi. Saznaćemo za par meseci.









Još zanimljivih aplikacija možete pronaći u našoj galeriji.

Još zanimljivih Cydia dodataka možete pronaći u našoj galeriji.

Pročitaj još:



Saznajte sve o novim Apple proizvodima:


Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite na Twitter-u i dodajte u svoje krugove na Google+ mreži.

izvor: imagazin

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: