Pronađi članak:

20. 5. 2017.

Besplatna aplikacija nedelje: Eggggg [DOWNLOAD]



Još jedna sunčana nedelja je iza nas, i pošto je petak, došao je red na novu aplikaciju nedelje. Ovaj put, Apple je izabrao prilično zanimljivu, malo bizarnu, platformsku igru Eggggg, razvojnog tima Hyper Games.

Dugo smo pokušavali da smislimo duhovit uvod za Eggggg, ali smo shvatili da nema smisla previše analizirati i da je najbolje da budemo što je moguće jednostavniji. U ovoj igri treba da povraćate. Spremite se na izbacivanje gomile raznobojne i raznovrsne povraćke iz sebe, odnosno iz glavnog junaka igre, Gilberta. Apple obično nije ovoliko hrabar kada biraju aplikaciju nedelje.






Evo šta su napisali o Eggggg-u:

Ozbiljna alergija na jaja nije nešto za smejanje – osim ako se iz nje ne izrodi fantastično putovanje kroz svet prepun komadića zlata, pilića sklonih ubistvu i povraćke. Sistem upravljanja u ovoj bizarnoj i pametnoj igri je savršen, ali ponekad se počnemo toliko kikotati dok gledamo našeg heroja.



O samoj temi igre se nema mnogo šta reći – dovoljno je da pogledate uvodni video. Gilbert stoji na jednom mestu, a vi ga možete naterati na povraćanje sa dve ikonice na dnu displeja. Ako pritisnete levu, Gilbert će povraćati u desnu stranu i tako se kretati u levom smeru, i obrnuto. Ovo vam u početku može biti malo zbunjujuće, ali kada se naviknete, shvatićete da je sve zapravo prilično logično. Ako dugo držite ikonicu, „hodate“, a ako je samo kratko pritisnete, „skačete“.

U početku možete koristiti samo zelenu povraćku, ali kako budete napredovali, na raspolaganju ćete imati i lepljivu ružičastu povraćku, kao i mnoge druge. Nema mnogo nivoa, ali razvojni tim ih je sve ručno crtao i slagao, što samo dokazuje da Apple uvek bira kvalitet, a ne kvantitet. To takođe znači da je svaki nivo pun skrivenih detalja, pa morate biti pažljivi ako želite sve da ih pronađete.



Eggggg se verovatno neće dopasti svima, ali činjenica je da je u pitanju vrlo jedinstvena igra. Uz uobičajene verzije za iPhone i iPad, postoji i verzija za Apple TV (sa podrškom za upravljač), a tu je i komplet sticker-a (nalepnica) za iMessage, ako želite da zabavite i nasmejete vaše prijatelje. Sve to sada možete preuzeti besplatno, umesto za uobičajenih 3€.


Predstavićemo vam još nekoliko aplikacija koje su trenutno besplatne, u slučaju da nemate želju da uz Gilberta prelazite nivoe povraćajući. Nemojte predugo da čekate, pošto ove akcije mogu da se završe svakog trenutka!



Još zanimljivih aplikacija možete pronaći u našoj galeriji.

Pročitaj još:




Saznajte sve o novim Apple proizvodima:

Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite na Twitter-u i dodajte u svoje krugove na Google+ mreži.

izvor: imagazin

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: