Pronađi članak:

17. 5. 2017.

Izašao update 10.3.2 [DOWNLOAD]



Pre tačno mesec i po dana iOS je poslednji put bio ažuriran. Apple je sada izbacio najnoviju verziju iOS-a – iOS 10.3.2. Više o novim funkcijama iOS 10.3. možete pročitati na ovom linku.

Ovo ažuriranje ne sadrži nikakve nove i zanimljive funkcije, već su se kreatori potrudili da poprave nekoliko “bugova” i unesu par sigurnosnih popravki. Preporučujemo vam da, u svakom slučaju, preuzmete ažuriranje. Ne treba očekivati ništa značajno jer je, kao što smo i naveli, čitavo ažuriranje zapravo samo korigovanje ranijih sitnih nedostataka koji su pronađeni u iOS 10.3 i iOS 10.3.1. To je, po zvaničnom opisu Apple-a, ono što sadrži ovaj paket ažuriranja.


iOS 10.3.2 uključuje popravljene “bugove” i poboljšava sigurnost vašeg iPhone-a ili iPad-a.




U poređenju sa čitavim iOS 10, veličina ovog ažuriranja je mala. Radi se o update-u veličine 180MB u zavisnosti od tipa uređaja. Ažuriranje možete da preuzmete sa ove adrese.

Iako ažuriranje ne bi trebalo da prouzrokuje gubitak podataka, preporučujemo vam da se ipak obezbedite tako što ćete da napravite sigurnosnu kopiju svog iPhone-a ili iPad-a, za slučaj da nešto krene po zlu. Možete da napravite potpunu sigurnosnu kopiju u vašoj iCloud memoriji ili na vašem računaru kroz iTunes. Ako želite dodatnu zaštitu, onda napravite i jedno i drugo.

iOS 10.3 kompatibilan je sa sledećim uređajima: iPhone 5, iPhone 5c, iPhone 5s, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone SE, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPad 4, iPad Air, iPad Air 2, iPad mini 2, iPad mini 3, iPad mini 4, iPad četvrte generacije, iPad pete generacije, iPad Pro 9.7″, iPad Pro 12.9″, iPod touch šeste generacije.












Pročitaj još:




Saznajte sve o novim Apple proizvodima:

Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite na Twitter-u i dodajte u svoje krugove na Google+ mreži.

izvor: imagazin

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: