Pronađi članak:

24. 6. 2017.

Besplatna aplikacija nedelje: Telepaint [DOWNLOAD]



Ako ovaj vikend nameravate provesti u zatvorenom i tako izbeći spontano samosagorevanje na ovim temperaturama, ali i zaštiti svoj telefon od topljenja, slobodno spustite zavese i zavucite se u sobu. To vreme možete iskoristiti i da isprobate igru Telepaint, besplatnu aplikaciju nedelje.

U srcu Telepaint-a su kantice boje. Možete navoditi svoju kanticu kroz portale sve dok ne dođete do cilja na kraju svakog nivoa. To vam možda zvuči jednostavno, ali verujte da nije.




Kanta se stalno kreće u jednom smeru i ne možete je zaustaviti, osim ako se ne zabije u zid. U svakom trenutku možete povezati dva portala na jednom nivou, a kanta će se teleportovati od jednog do drugog. To zapravo znači da je jako važno kada ćete povezati portale.



Međutim, u životu nije sve samo zabava, a isto vredi i za Telepaint. Mnogo vas zamki i prepreka čeka na svakom nivou, pa sa vremenom trebate početi paziti ne samo na prilaženje portalu iz dobrog ugla, nego i na razne prepreke. Dalje, na višim nivoima otkrićete i nove logičke zadatke. Ima više od 100 nivoa u šest svetova, a naknadno možete kupiti i dodatnih 40 nivoa.



Grafika je u retro-pikselizovanom stilu, a kada ubrzate kretanje kantice (što ćete često raditi), vidite efekt premotavanja kasete. Naravno, i muzika aktivno prati atmosferu. Prethodnu verziju je razvila jedna polovina dvočlanog mančesterskog tima Acid Nerve-a, Mark Foster, a kasniju njegov kolega, David Fenn. Ne tvrdimo da se radi o revolucionarnoj igri, ali sigurno će vas zabaviti na neko vreme, a sada možete i uštedeti 3.50 evra.




Još zanimljivih aplikacija možete pronaći u našoj galeriji.

Pročitaj još:




Saznajte sve o novim Apple proizvodima:

Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite na Twitter-u i dodajte u svoje krugove na Google+ mreži.

izvor: imagazin

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: