Pronađi članak:

31. 7. 2017.

Besplatna aplikacija nedelje: Domino Drop [DOWNLOAD]



Ova nedelja je zaista brzo prošla – kako za one koji rade, tako i za one koji su na zasluženom odmoru – pa smo skoro zaboravili na besplatnu aplikaciju nedelje. Srećom, na vreme smo se setili, pa vam predstavim Domino Drop.

Često kažemo da Apple voli minimalističke logičke igre. Pa, Domino Drop je logička igra, ali nikako je ne možemo opisati kao minimalističku. Ona odlično predstavlja „flat“ dizajn, koji je Apple napustio sa iOS-om 6. Prvo morate povući poklopac sa drvene kutije domina, a potom možete započeti igru u kojoj ćete koristiti elemente potpuno realističnog dizajna.



Evo šta kažu iz Apple-a:

Upečatljiva muzika i neodoljiva igra savršeno se spajaju u Domino Drop-u. U ovoj igri sličnoj Tetrisu, treba slagati domino kockice kako biste sprečili pretrpavanje. Sa popunjavanjem ploče, pojavljuje se sve više boja pa slaganje kockica postaje sve komplikovanije. Igra glatko teče i deluje lako, ali detalji su skriveni na svakom koraku – klik spajajućih domina, gramofon na kom se vrti topli jazz – pretvaraju svaki uspešan potez u pravu sreću.



Pravila igre su vrlo jednostavna. Na vrhu se pojavljuju domino pločice koje možete pomerati u levu ili desnu stranu, a kada ih pustite, padaju na dno. Cilj je spojiti različite brojeve i boje i tako spečiti da veliki broj pločica dođe do vrha. Možete odabrati između tri načina igre, od kojih svaki ima svoja pravila i svoje domino pločice. U pozadini svira prijatna jazz muzika, a možete slušati 12 različitih pesama.




Vitaliy Zlotskiy, developer,odradio je zaista dobar posao i posvetio pažnju svim detaljima. Iako je zadnja nadogradnja bila pre dve godine, meni ništa nije nedostajalo. Domino Drop košta 2.29 €, ali sada je možete besplatno preuzeti za iPhone i iPad, a ne traži nikakve naknadne kupovine.




Još zanimljivih aplikacija možete pronaći u našoj galeriji.

Pročitaj još:




Saznajte sve o novim Apple proizvodima:

Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite na Twitter-u i dodajte u svoje krugove na Google+ mreži.

izvor: iMagazin

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: