Pronađi članak:

22. 7. 2017.

Besplatna aplikacija nedelje: YANKAI’S TRIANGLE [DOWNLOAD]Prilično smo sigurni da postoji recept za to kako da se nađete u Apple-ovom izboru za aplikaciju nedelje. Ovo je ključ uspeha: trebate napraviti pristojnu, genijalnu, minimalističku puzzle igru – bonus je ako ste indie developer.

To je ona vrsta logičke igre u kojoj treba okretati trouglove sve dok se ne slože. Ako se slože, spajaju se i možete preći na sledeći nivo. Toliko je jednostavno da uopšte nema tutorijal. Igra izgleda minimalistički i prilično čudno.Igra i dizajn su vrlo jednostavni. Developeri su odabrali Times New Roman kao glavni font u igri.
Izazovi su prilično jednostavni i neće postati značajno teži na naprednim nivoima. Prema developerima, dostupno je 1.74 x 1026 različitih izazova, pa zato nećete moći dva puta završiti istu igru (osim ako algoritam, nažalost, slučajnim odabirom ne pokrene isti nivo). Sve u svemu, prilično je zabavna. Zabavite se i uštedite 3,49 €.
Još zanimljivih aplikacija možete pronaći u našoj galeriji.

Pročitaj još:Saznajte sve o novim Apple proizvodima:

Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite na Twitter-u i dodajte u svoje krugove na Google+ mreži.

izvor: imagazin

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: