Pronađi članak:

10. 11. 2017.

Potpuno redizajnirani iPad mogao bi da stigne sledeće godine



Novi iPad sa potpuno osveženim dizajnom i funkcijama iPhone-a X mogao bi da bude predstavljen u 2018.

Mark Gurman je podelio vesti koje govore o redizajniranom high-end iPad-u koji stiže sledeće godine. Dobiće neke od spoljašnjih i unutrašnjih funkcija iPhone-a X.



Ove vesti govore o modelu koji je po veličini sličan 10.5” iPad-u Pro, i koji verovatno ne bi dobio OLED ekran, ali bi Face ID zamenio Touch ID. To znači uklanjanje Home tastera i otvaranje novog prostora za dodavanje ‘edge-to-edge’ ekrana u Apple-ove tablete.




Uspeli su da smanje okvir i na 10.5” Pro uređajima koji su predstavljeni ovog juna. Objavljen je i nezvanični koncept u vezi sa tim pre nekoliko nedelja. Uz njega će takođe biti uključen i novi Apple Pencil koja je u proizvodnji.

Gurman ne govori o tome šta će se dogoditi sa žljebom iPhone-a X i na koji način će on biti uveden na iPad, baš kao što ne znamo ni da li će proizvod stići sa staklenim kućištem i samim tim imati mogućnost bežičnog punjenja.



Još jedno pitanje je otpornost na prskanje i vodu, ali još važnije pitanje je kada. Bloomberg predviđa datum izlaska najranije u jesen, 2018. godine, znajući da su postojali problemi sa proizvodnjom i u slučaju iPhone-a X.

Pročitaj još:




Saznajte sve o novim Apple proizvodima:

Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite na Twitter-u i dodajte u svoje krugove na Google+ mreži.

izvor: iMagazin

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: