Pronađi članak:

3. 2. 2018.

[UPUTSTVO] Kako da isljučite dosadno ocenjivanje aplikacija?



Samo je jedna stvar gora od reklama unutar aplikacija – neželjeni iskakajući prozori. Ako želite, lako ih se možete rešiti. Objasnićemo vam kako!

Zamislimo da preuzimate igru koju ste platili. Kao da nije dovoljno to što vam neki razvojni programeri nude naknadne kupovine unutar aplikacije, već će vam kasnije stalno biti traženo da napišete topli komentar i nagradite aplikaciju sa pet zvezdica. To ne bi bio problem da se taj dosadni prozor ne pojavi već nakon pet minuta korišćenja aplikacije. Ako smo zadovoljni njome, rado ćemo je oceniti, ali onda kada to nama bude odgovaralo.



S obzirom na to da većina korisnika isto razmišlja, ovi prozori su zaista nepotrebni. Da biste ih uklonili, treba učiniti sledeće:




  1. Otvorite Settings
  2. Odaberite iTunes & App Store
  3. Nađite In-App Ratings & Reviews
  4. Isključite opciju pomeranjem slajdera sa strane

Ovako ćete sprečiti aplikacije da vam šalju iskakajuće prozore, ali razvojni programeri će sigurno smisliti nove i kreativnije načine da ubace svoju poruku u aplikaciju. Sve je prihvatljivo dok god ne utiče na našu želju za korišćenjem te aplikacije.

Još korisnih uputstava možete pronaći u našoj galeriji.

Pročitaj još:



Saznajte sve o novim Apple proizvodima:

Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite na Twitter-u i dodajte u svoje krugove na Google+ mreži.

izvor: iMagazin

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: