Pronađi članak:

18. 7. 2018.

Stižu novi Apple emoji! [PREVIEW]Svetski dan emoji-a je inspirisao Apple da nam da kratak uvid u 70 emojija koji će biti predstavljeni ove godine.

Unicode Consortium je još u februaru najavio da će Unicode verzija 11.0 takođe doneti i 11.0 izdanje emoji-a, što za nas znači 157 novih emotikona. Njih 70 će biti potpuno novi likovi, dok će ostali samo biti različite verzije kose, brkova, boje kože, itd.Biće dosta novih frizura: narandžasta, kovrdžava, seda, ćelava, mlada; sve što možete poželeti. Vruće i hladno lice, Superman i Superwoman protiv super-zlikovaca, emoji za pletenje i heklanje, kao i emoji za one koji bacaju frizbi, igraju šah ili voze skejtbord. Nove životinje poput kengura, papagaja, lame, nilskog konja i rakuna. Uključeni su i novi obroci (pecivo, mango, muffin), zajedno s novim predmetima poput aparata za gašenje požara, pipete, WC papira i sunđera.
17. jula je obeležen Svetski dan emoji-a (ko izmišlja te svetske dane?!). U skladu sa time, Apple nam je pružio mali uvid u njihovu implementaciju novih emotikona Emoji 11.0. Pa pogledajmo neke od njih:

I više nego prelepi. Pre nego što počnete da ih ismejavate, moramo dodati da su ovi emoji razvijeni od strane Unicode-a i da Kupertino samo implementira najnovije standarde koji sadrže ove nove emoji-e. To nije razlog zbog kog je Steve Jobs otišao, to ne utiče na cene novih uređaja i Hrvati nisu zbog toga izgubili Svetsko prvenstvo.Međutim, uprkos našim najboljim namerama, zaista ne možemo čestitati Apple-u na nedavnim promenama koje su napravili na zvaničnoj web-stranici. Zamenili su sve portrete svih direktora s Memoji slikama. Na vama je da odlučite da li je to smešno ili ne…

Dosta zanimljivih aplikacija možete pronaći u našoj galeriji.

Pročitaj još:Saznajte sve o novim Apple proizvodima:

Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite na Twitter-u i dodajte u svoje krugove na Google+ mreži.

izvor: imagazin

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: