Pronađi članak:

7. 8. 2018.

Dokazano je postojanje iPhone-a X Plus



A ko bi drugi mogao doći do gotovo zvanične informacije o uređaju koji bi trebao da bude predstavljen u septembru, ako ne dvojac sastavljen od najnovije beta verzije iOS-a 12 i Guilherma Ramba?

Ovo i nije toliko nova vest, jer u proteklih pola godine Kuo i Gurman pokušavaju da nadmaše jedan drugog otkrivajući informacije o Keynote-u u septembru. Međutim, iOS 12 beta je ipak lansiran od strane Apple-a i ako sadrži bilo kakve detalje o najnovijem uređaju, to je dosta pouzdaniji izvor od glasina.

Zasluge za najnovije otkriće idu Guilhermeu Rambu, koji je prošle godine otkrio informacije o iPhone-u X, i to na isti način. Evo zvanične objave na Twitteru na kojoj je šematski prikaz iPhone-a X Plus. Bilo kako bilo, uređaj izgleda isto kao i ovogodišnji iPhone X, samo je malo duži.






Rambo je takođe pronašao ikonicu za iPad Pro, koja je četvrtasta, poput ikonice Apple Watcha. Kasnije je otkrio da bi razlog anomalije mogao biti to što čudna ikonica prikazuje dve veličine iPad-a, u jednoj slici.



Trenutna beta verzija iOS-a 12 je puna informacija. Otkrila nam je kućište za punjenje AirPodsa, Dual-SIM iPhone i HomePod sa izvornom funkcijom poziva, da i ne spominjemo koliko smo saznali o ekranu novih iPad-a koji su vrlo slični iPhone-u X Plus.

Pročitaj još:



Saznajte sve o novim Apple proizvodima:


Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite na Twitter-u i dodajte u svoje krugove na Google+ mreži.

izvor: imagazin

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: