Pronađi članak:

20. 8. 2020.

Novi iPhone 12 bi mogao da izgleda kao legendarni iPhone 4Pojavile su se nove fotografije, koje prikazuju mogući dizajn Apple iPhone 12 telefona. Fotografije prikazuju iPhone 12 i iPhone 12 Pro u veličinama od 5.4 inča, 6.1 inč i 6.7 inča, a svi modeli dosta podsećaju na iPhone 4.

Fotografije prototipa iPhone 12 linije telefona su počele da se pojavljuju zahvaljujući proizvođačima zaštitnih kućišta, a pokazuju svaku varijantu iPhone 12 i iPhone 12 Pro modela.


Pomenuti prototipi ne daju informacije o velikom broju detalja dolazeće iPhone linije, a na popularnim onlajn prodavnicama se već mogu kupiti zaštitna kućišta iako nas od objave Apple telefona deli nekoliko meseci.

Detalj, po kojem će se razlikovati ovogodišnji iPhone modeli, jeste tehnologija kamera. Dva jeftinija modela će koristiti sistem sa dve kamere, dok će iPhone 12 Pro linija imati tri kamere i LiDAR Scanner na poleđini.

Više fotografija je dostupno u galeriji ispod:


Još zanimljivih aplikacija možete pronaći u našoj galeriji.

Još zanimljivih Cydia dodataka možete pronaći u našoj galeriji.

Pročitaj još:
Saznajte sve o novim Apple proizvodima:


Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite na Twitter-u i dodajte u svoje krugove na Google+ mreži.

izvor: benchmark.rs

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: