Pronađi članak:

31. 8. 2020.

Procurele specifikacije novog iPhone 12 Pro Max modela. Nova navy blue boja



Pojavile su se navodne detaljne specifikacije iPhone 12 Pro Max telefona, a dojavljivač je objavio seriju screenshotova koji porede iPhone 12 Pro Max i iPhone 11 Pro Max.

Dojavljivač, sa pseudonimom Leaks, je na Twitteru objavio navodne specifikacije iPhone 12 Pro Max modela, ali kako se radi o neproverenim informacijama potrebno ih je uzeti sa dozom rezerve.




Screenshotovi sugerišu da će iPhone 12 Pro Max imati 6.7-inčni OLED displej (naspram 5.8-inčnog na iPhone 11 Pro Max modelu), sa višom rezolucijom od 1284 x 2788 piksela i gustinom piksela od 460 ppi. Displej bi trebalo da ima osvežavanje od 120Hz.



Telefon bi trebalo da pokreće i novi A14 Bionic čipset, uz Neural Engine četvrte generacije. Na poleđini se očekuju tri kamere, sa 16MP glavnim senzorom, kao i ultraširokom i telefoto senzorima. Sistem kamera će imati i LiDAR senzor, koji bi trebalo da pomogne u omogućavanju novih AR (augmented reality) iskustava.



Pominje se i da bi iPhone 12 Pro Max mogao imati bateriju sa najdužim vekom trajanja u iPhone liniji, a očekuje se da će trajati dva sata duže nego baterija iPhone 11 Pro Max modela.

Jedan od screenshotova saugeriše da će iPhone 12 Pro Max biti na tržištu dostupan po ceni od 1099 dolara, što je identično ceni postojećeg iPhone 11 Pro Max telefona.

Međutim, popularni dojavljivač i YouTuber Jon Prosser se ne slaže sa onim što je Leaks objavio, a on je takođe nedavno izašao sa svojim prognozama karakteristika iPhone 12 Pro Max modela.

Još zanimljivih aplikacija možete pronaći u našoj galeriji.

Još zanimljivih Cydia dodataka možete pronaći u našoj galeriji.

Pročitaj još:



Saznajte sve o novim Apple proizvodima:

Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite na Twitter-u i dodajte u svoje krugove na Google+ mreži.

izvor: benchmark.rs

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: